Udo Lindenberg Partnerin | 2019 var året då MTV stod värd för ett unplugged event på Hotel Atlantic. Maria Furtwangler var en av besökarna på evenemanget och hon sjöng tillsammans med Lindenberg när de sjöng hans sånger.

Udo Lindenberg Partnerin
Udo Lindenberg Partnerin

På grund av att hon spelar kommissarie Lindholm följde hon med honom på scenen under framförandet av låten “Bist du vom KBG.” Det var några rader i låten som gick ungefär så här: “Är du KGB eller BND eller CIA? Jag vet inte exakt / Mystery lady / eftersom du är så fantastisk.” Jan Delay, Marteria och Alice Cooper var bland de andra gästerna som anslöt sig till Lindenberg och framförde sina klassiker med Lindenberg.

Loading...

Maria Furtwängler berättar följande: “Då, helt plötsligt, slog tanken upp för honom: ‘Vad sägs om att jag dyker upp på din ‘brottsplats’?'” Efter bara en kort tid blev det mycket uppenbart för mig att Udo är helt enkelt Udo; han är ingen karaktär. Udo kan helt enkelt inte passa in i något yrke.

Planen var att koka ihop en historia för den unika Udo, fylld av den första Udo-inställningen av hans hotellfastighet, som skulle behöva Charlotte Lindholm för att tas bort från sin naturliga omgivning. Frasen “Och allt kommer tillbaka” skrev manusförfattaren Uli Brée i relation till en cameo som gjordes av Udo Lindenberg.

Loading...

På 1970-talet, innan Udo Lindenberg blev känd som rockmusiker med sitt band Panikorchester, spelade han trummor i jazzsaxofonisten Klaus Doldigers band Passport. Pass leddes av Klaus Doldiger. Klaus Doldiger var ansvarig för att hantera Passport. Doldiger var den som först kom på idén till temamusiken “Tatort”, medan Lindenberg var den som spelade trummor för originalinspelningen av låten.

1974 var året då han debuterade i rollen som sig själv som gäststjärna i NDR-showen “Tatort: ​​Pub bekantskap”, med huvudrollen tillsammans med kommissarie Heinz Brammers (Knut Hinz) mycket brännbara karaktär.

Udo Lindenberg hade så här att säga om sin koppling till den tyska kriminalthrillerinstitutionen: “Vi är märkligt sammankopplade, ‘Tatorten’ och jag, och båda fortsätter att existera. Medan vi befinner oss i ett tillstånd av skräck, fortsätter “brottsplatsen” att återuppfinna sig själv samtidigt som man förblir sig själv trogen.

Maria Furtwangler, som spelar huvudrollen och debuterar i rollen som medproducent med denna produktion av “Tatort”, har senast samarbetat med skådespelaren Detlev Buck. Kopplingen av Udo Lindenberg och “Tatort” kräver okonventionella och tydliga val på regissörens sida, som resolut sa: “Kombinationen av Udo Lindenberg och “Tatort” Valet av Detlev Buck verkade som om det skulle vara en nästan visshet från början.

Å ena sidan är han ett komplett proffs som alltid är hundra procent förberedd och har setets logistik perfekt planerad. Å andra sidan släpper han inte taget om den konstiga och nyfikna ynglingen som fortfarande bor någonstans djupt inom honom.

Begäran kom vid en lämplig tidpunkt för Detlev Buck, och som ett resultat beslutade han att följa den. “Jag hade tid, vi var mitt i lockdownen, och jag var väldigt exalterad över att spela in det lediga hotellet, som var vår huvudsakliga filmplats, tillbaka på en vacker mytologisk plats för den senare hotellfilmen,” förklarade han efter att ha gett sitt samtycke. .

Om så inte vore fallet skulle allting behöva stoppas, trots att det redan händer mycket. Den ökade möjligheten till konstnärliga uttryck har bland annat underlättats av den jämförelsevis öppna rörligheten kring mötesplatserna.

När du bokar ett rum på berömda Hotel Atlantic i Hamburg, Tyskland, kan du göra din dröm till verklighet. Hotel Atlantic blev känt över hela världen när det användes som plats för en av James Bond-filmerna.

Det lyxiga femstjärniga hotellet annonserar nu ut sina sviter för längre vistelser, så hotellet marknadsför sådana rum till de som kan vara intresserade av att bo där. Udo Lindenberg har gjort det lyxiga hotellet på toppen av Alster i Hamburg, som har utsikt över staden, hans hem sedan 1970-talet.

Någon stal hans dyra Porsche, som värderades till 600 000 euro, bara året innan. Grossmann & Berger, ett serviceföretag baserat i Hamburg, fick ansvaret för marknadsföringen av enheterna.

Till exempel marknadsför företagets webbplats hotellets presidentsvit, som är cirka 130 kvadratmeter stor och har ett separat vardagsrum, matsal och sovutrymme utöver ett badrum med vitt marmorgolv. Pris på förfrågan.

Vi är alla bekanta med namnet Udo Lindenberg; det spelar ingen roll hur gammal du är eller vilken typ av låtar du har på din iPod; vi är alla medvetna om vem han är. Lindenberg, som föddes den 17 maj 1946, började sitt yrkesliv som servitör på ett hotell i Düsseldorf när han var omkring 15 år gammal.

Under tiden försökte han etablera sig som trummis i ett antal olika band och skapa en plats åt sig själv. På kvällen kan du hitta honom på väg runtde många barerna som finns i Rhenstaden.

För att börja sina studier i musik flyttade han mot slutet av 1960-talet till ett område nära Münster, som var hans födelseplats. Under åren som följde var han framgångsrik i att utöka sin verksamhet som studio- och livetrummis och spelade för ett brett spektrum av artister i en mängd olika miljöer.

Udo Lindenberg Partnerin
Udo Lindenberg Partnerin

På 1970-talet startade Hans Dampf sin karriär på alla vägar som sångare och överlät så småningom sitt trummaansvar till sina andra bandkamrater. Han fortsatte att vara medlem på alla vägar fram till idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *