Freundin Von Rafael Nadal | Rafael Nadal Parera, dagens världsberömda tennisspelare, föddes den 3 juni 1986 i Manacor, Mallorca. Hans farfar, Sebastian Nadal, är ägare till ett glasföretag på den platsen. Hans föräldrar bor fortfarande i Manacor för närvarande.

Freundin Von Rafael Nadal
Freundin Von Rafael Nadal

Maria Isabel Nadal är Rafael Nadals yngre syster, även om alla kallar henne Maribel. Maria Isabel är hennes förnamn. Rafael Nadal bestämde sig för att avstå från sin utbildning och satsa på en karriär inom professionell tennis när han var 16 år gammal. Hans farbror Toni, som fungerade som hans viktigaste tränare under ett antal år, var en stor källa till stöd för honom.

Loading...

Under sitt första år som tävlande i French Open, åstadkom Rafael Nadal en anmärkningsvärd bedrift: han vann den stora Grand Slam-tävlingen på sitt allra första försök. Denna prestation ägde rum 2005.

Han tog tillfället i akt att presentera sin flickvän Maria Francisca Perello, även känd som Xisca, för pressens medlemmar för första gången. Maria Francisca kommer också ursprungligen från Mallorca, ungefär som tennisspelaren. Hon gick i skolan där med Rafael Nadals syster, som också gick där.

Loading...

Mery är också ett smeknamn som fått Maria Francisca Perello, som är Maria Francisca Perellos yngre syster som är två år yngre. Hon växte upp i Manacor, samma stad som Rafael Nadal gjorde, och är ensambarn. Hennes far är ägare till ett stort byggföretag.

Maria Francisca Perello gick på University of the Balearic Islands och London School of Economics and Political Science efter att ha avslutat sin gymnasieutbildning. Efter det fick hon jobb hos en energileverantör.

För närvarande ägnar Rafael Nadals fru all sin tid åt att arbeta för Nadal Foundation. Hon följer inte med sin man till alla hans tennismatcher, men hon följer med honom till alla de stora mästerskapen.

Rafael Nadals konsistens utanför banan sträcker sig även till hans personliga liv, vilket framgår av det faktum att den 19 oktober 2019 bytte han och hans långvariga flickvän Maria Francisca Perello sina respektive “ja”.

Bröllopet var en privat angelägenhet och firades privat. Trots detta fick allmänheten veta att ett stort antal kända personer var närvarande vid evenemanget. Dessa personer inkluderar Juan Carlos, som en gång var Spaniens kung, såväl som hans fru Sofia, samt tennisstorheterna Feliciano Lopez, Marc Lopez och David Ferrer.

Intima följeslagare som Cristiano Ronaldo och Roger Federer ombads också att närvara vid bröllopet, men de kunde inte göra det på grund av konflikter i deras scheman. Det nygifta paret ville att deras bröllop skulle äga rum i en miljö som var både vacker och meningsfull för dem. De bestämde sig för den historiska fästningen La Fortaleza, som ligger nära staden Pollenca på norra Mallorca. Där ägde både ceremonin och mottagningen som följde rum.

För närvarande arbetar Rafael Nadals fru endast för Nadal Foundation, som tennisspelaren, tillsammans med resten av sin familj, etablerade 2007. Hon är aktivt engagerad i ett antal initiativ som gynnar ungdomar vars familjer är ekonomiskt utsatta.

Rafael Nadal Foundation ansvarade för att bland annat etablera en skola i Palma de Mallorca. På den här skolan kan eleverna ta lektioner i en mängd olika sporter.

Med tanke på hur stor mästare Nadal har varit genom åren, har han gjort ett ganska bra jobb med att skydda sitt privatliv. Sedan Nadal var barn har Perello varit vän med honom. Hon träffade honom först via hans äldre syster, Maribel Nadal, som var en nära vän till Perello.

År 2005 markerade början på parets uppvaktning, som började medan de båda var studenter vid University of the Balearic Islands. Rafa var 19 år och hon var 17. För tillfället arbetar Xisca för Rafa Nadal Foundation som projektledare för strategi och institutionella relationer.

Hennes första arbete efter examen var i London och det var inom sportmarknadsföring. Deras bröllop besöktes av ett stort antal kända personer, inklusive Olivia Colman, Tom Hiddleston, David Ferrer, Hugh Laurie och ett stort antal andra.

Även om varken Federer eller Djokovic var närvarande på deras bröllop, var det en mycket elegant affär som hölls på slottet La Fortaleza på Mallorca. Det var 350 personer närvarande.

Bruden valde en klänning av den katalanska kändisdesignern Rosa Clará som var art déco-inspirerad, medan Nadal bar en svart kostym av Brunello Cuccinelli med en lila fluga.

Freundin Von Rafael Nadal
Freundin Von Rafael Nadal

Spanjoren, som kommer från Manacor, som ligger cirka 50 kilometer öster om öns huvudstad Palma, är den sista medlemmen i tennisgenerationen “Big Four”, som inkluderar Roger Federer, Novak Djokovic och Andy Murray, att avlägga löften av äktenskap. Han är för närvarande rankad etta i singeltennis för herrar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *